De Kennis van Nu

Voor iedereen die van wetenschap houdt

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) vroeg ons de site De Kennis van Nu te ontwerpen. We zijn trots op het resultaat: een inspirerende plek die je enthousiasmeert je wetenschappelijke kennis te verbreden.

Meer weten over dit project? Mail Jasper

De eerste indruk

Bovenaan de homepage staat wekelijks een special uitgelicht. Benieuwd naar wat de volgende special wordt? Dan kun je gemakkelijk doorklikken naar de onderwerpen van andere weken. Onder de special vind je het laatste nieuws en uitgelichte artikelen met een wetenschappelijk tintje.

Specials

Elke special bevat artikelen en tv- of radio-fragmenten rond een bepaald onderwerp. We hebben deze content op een speelse maar tegelijkertijd overzichtelijke manier gepresenteerd. Je kunt snel een deel van deze content bekijken of doorklikken naar de volledige artikelen en radio- of tv-fragmenten.

Alles bij elkaar

Heb je een onderwerp dat je interesseert? De pagina 'Verdieping' biedt je een overzicht van alle specials en dossiers. Waar de specials zich vooral richten op één vraag of kwestie, vind je onder de dossiers alle content rond een overkoepelend thema. Van voeding tot Nobelprijzen 2015. We hebben beide onderdelen een eigen kleur gegeven, zodat ze makkelijk van elkaar te onderscheiden zijn.

Rijk aan fotografie

We hebben op de hele site veel beeld gebruikt. Dit maakt de content een stuk toegankelijker en visueel aantrekkelijker. Verder versterkt het de strekking van het verhaal dat de artikelen en radio- of tv-fragmenten vertellen.

De plek voor iedereen die van wetenschap houdt

Tadaa! Een website die op ieder device een optimale gebruikservaring biedt. NPO Wetenschap maakt wetenschap voor iedereen toegankelijk en biedt daarnaast de inhoudelijke verdieping waardoor je je helemaal kunt verliezen in de materie. Bekijk het eindresultaat.

samen met

Meer weten over dit project? Mail Jasper

Resoluut
Fred. Roeskestraat 99
1076 EE Amsterdam
Nederland
info@resoluut.com


Resoluut is onderdeel van Makerstreet
 

De browser die u gebruikt is achterhaald

Het heeft bekende veiligheidslekken en nadelen en beperkte mogelijkheden.
Sommige websites kunnen daardoor minder goed werken.

Veiligheid

Nieuwere browsers kunnen beter beschermen tegen scams, virussen, trojans, phishing en andere bedreigingen.

Snelheid

Nieuwere browsers werken veel sneller

Betere werking

Websites die gebruik maken van nieuwe technieken werken (beter)

Comfort & betere beleving

Met nieuwe mogelijkheden, uitbreidingen, etc. gaat het internetten een stuk aangenamer
Updaten is makkelijk, neemt slechts een paar minuten in beslag en kost niets.Hieronder vind je de browsers die wij aanbevelen

Google Chrome Mozilla Firefox Safari